Pembekal Baju kurung

Terdapat pelbagai baju kurung yang sedang dicari oleh orang di luar sana. Antara carian yang popular mengenai baju kurung seperti di bawah ini;

baju kurung baby
baju kurung bayi
baju kurung bermanik
baju kurung borong
baju kurung borong 2011
baju kurung borong johor
baju kurung borong murah
baju kurung borong online
baju kurung borong online di johor
baju kurung budak 2011
baju kurung cotton
baju kurung cotton borong
baju kurung cotton murah
baju kurung cotton murah online 2011
baju kurung cotton ready made
baju kurung cotton vietnam
baju kurung dan baju melayu
baju kurung di vietnam
baju kurung femina
baju kurung fesyen
baju kurung fesyen terkini
baju kurung harga borong
baju kurung hitam putih
baju kurung in ho chi minh
baju kurung indonesia
baju kurung johor
baju kurung kanak-kanak
baju kurung kanak-kanak borong
baju kurung malaysia
baju kurung manik ready made
baju kurung moden
baju kurung moden 2011
baju kurung moden borong
baju kurung moden borong d johor
baju kurung moden dari vietnam
baju kurung moden dropship
baju kurung moden jualan borong
baju kurung moden murah
baju kurung moden ready made
baju kurung moden ready made murah
baju kurung moden terkini
baju kurung moden vietnam
baju kurung murah
baju kurung murah 2011
baju kurung murah borong
baju kurung murah di kl
baju kurung murah rm 40
baju kurung nikah
baju kurung online murah 2011
baju kurung pahang cotton
baju kurung pahang songket
baju kurung pahang vietnam
baju kurung pesak sulam
baju kurung plain kain kotak
baju kurung plus size
baju kurung polkadot cotton
baju kurung ready made murah
baju kurung siap borong
baju kurung siap sulam
baju kurung siap sutera plain
baju kurung songket
baju kurung supplier malaysia
baju kurung sutera
baju kurung sutera terpakai 2011
baju kurung teluk belanga dan keterangan
baju kurung terbaru
baju kurung terkini
baju kurung terkini yang cantik
baju kurung trend baru
baju kurung vietnam
baju kurung vietnam 2011
baju kurung vietnam borong
baju kurung vietnam cotton borong
baju kurung wanita borong

Adakah anda seorang pembekal baju kurung atau sedang mencari pemborong baju kurung, silalah tinggalkan maklumat anda di sini.

Sila berkunjung ke>> http://kainpasang.com untuk maklumat lanjut mengenai pelbagai jenis kain untuk buat baju kurung cotton..

Pemborong Baju Kurung

96 responses to Pembekal Baju kurung


  1. NOOR JUNAINAH

    hi, sy mencari pembekal baju kurung siap untuk ramadhan 2012 nnti. bleh bg no fon atau alamat utk dihubungi..tq

  2. Umi

    Mencari supplier baju kurung n babu melayu…

    • dewasa akan akak amik later2..bila skill menjahit dah lebih tajam.jahit baju budak2 sennag sikit kot. sebab kecik kan.nak potong kain pun sonang

    • Rose

      Salam,

      Jika berminat nak jadi pengedar.saya ada jual baju yang puan nak . Boleh email saya.

      T.k.

      • Alif Thailor

        Salam..saya menerima tempahan borong untuk semua jenis baju kurung…diantaranya kurung biasa, kurung pahang, kurung moden, kurung riau, kebaya, dan baju budak…
        Untuk semua jenis baju upah RM.13..
        Terimakasih dan sila tray jahitan kami…

  3. norhashmira

    sy mencari pembekal baju kurung & baju kurung pahang. Tq

  4. salam,
    saya nak tahu macam mn caranya nk borong baju2 kurung ready made ni…minimum order berapa? hrga borong pulak mcm mn? tolong email kan kat saya ye detail n ketalog…terima kasih..

  5. fazila

    sye mencari baju kurung dalam lingkungan rm20-rm40 utk dijual

  6. saya berminat untk jadi pengedar

  7. Ain

    Sy ingin cari pembekal baju kurung siap..Boleh bagitahu syarat2 dan quotation jika ada di ainaz_0308@yahoo(dot)com ..Tq

  8. Nor fadzilah

    Boleh email pada saya details..

  9. azureen

    sy nk tau harga tuk borong.

  10. izz

    salam.. sy biasa ke vietnam utk mengambil barang-barang seperti :

    1) baju kurung bermanik
    2) baju kurung moden
    3) telekung bunga
    4) kain 3.5m berkualiti tinggi
    5) dan pelbagai lagi

    Saya menjual dengan harga borong dan juga retail.
    jika ada pemborong, pekedai, pembeli dari malaysia yg berminat untuk jualan stok raya, boleh dptkan segera. Untuk mengelakkan pengeluar di vietnam masuk ke musim sibuk dan menjamin kualiti, Waktu yang sesuai untuk dapatkan stok jualan musim raya adalah kini.

    pembelian tiada had limit. penghantaran boleh melalui laut atau udara bergantung kpd bil tempahan.

    019-3437923 izz

  11. aiza

    saya ingin mencari pembekal untuk baju kurung sila beri aklumat jika berkaitan
    terima kasih

  12. fida

    Sy bermint utk membeli sc borong
    Boleh bg quotation

  13. DALILAH BINTI MOHAMAD YAMIN

    Baik. Minta no. Telefon

  14. umi kalsom binti din

    berminat dengan baju kurung borong

  15. aziera

    salaam.saya berminat nak borong baju kurung…lagi murah lagi bagus…

  16. ain

    saya masih lagi belajar,dan tinggal di hostel.saya ingin menambahkn duit poket dgn menjual baju kurung di kawasan hostel.harap ada yg sudi membantu..=)

  17. ida

    blh bg sy contact tuk pembekal baju kurung moden/baju kurung/jubah…xksh area mane,tp lg bgs kalo y brade d area johor…:)

  18. fatin

    Salam
    Saya mencari baju kurung siap.boleh email saya harga nya n limit nya berapa.

  19. misa

    boleh dropship x? klu boleh harga dropship mcm mn?

  20. nor

    Assalamualaikum…..saya adalah pembekal baju kurung siap. Saya ingin menawarkan kepada sesiapa yang tinggal di Johor Bahru (area Skudai, JB dll) jualan secara consignment. Sekiranya berminat, sila hubungi saya di 0127911220.

  21. yana

    saye mencari pembekal baju kurung untuk Ramadhan 2012 nanti. sila berikan maklumat lanjut

  22. yus

    saya mencari pemborong dan pembekal barang untuk raya 2012 dengan harga murah seperti;
    1. baju kurung moden manik
    2. table runner
    3. telekung sulam
    4. baju melayu
    5. langsir
    6. lain-lain kelengkapan raya

    hubungi saya 019-3009416 @ 019-2821349

  23. nor shazwanie

    salam..saya berminat untuk menjual baju2 kurung terkini..bagaimana ye

  24. syim

    salam,saya sedang mencari pembekal atau pemborong utk baju kurung cotton yang siap dan bermanik dan juga baju kurung kanak2 siap yg cotton juga. sila hubungi saya asap. tq

  25. roses

    Tlg emailkn katelog, harga dn cara pemblian.. serta bgmana utk d hubgi

  26. roses

    sya berminat.. tlg send hrga dn fesyen2 yg paling lates

  27. rosnah razali

    tlg pm scra details.. sya brmnt

  28. D' nArZ BEAUTY

    kami bminat utk mdapatkan bekaln plbgai jenis bju kurung dgn harga borong..mcm nak dapt.: ?

  29. Aku

    Mintak harga setiap jenis baju n saizing

  30. latipah

    saya berminat nak berniaga baju kurung dan ingin memborong baju readymade..bleh email saya dan hubungi di talian 017-9519074

  31. azi

    Tlg email nama saudara/ri kerana saya berminat berniaga baju kurung bundle.tq

  32. fadzilah

    berminat untuk berniaga online.sila hubungi saya bila2 masa.
    019 4741134 kak fadzilah.

  33. arina

    saya juga berminat untuk menjual baju kurung cottong siap kalo ok dr vietnam…
    sila email sy ya…
    arin_3154@yahoo.com

  34. rina

    berapa harga borong untuk baju kurung readymade ni?boleh emelkan katalog.

  35. wan

    salam..bleh email qou utk pemborong?

  36. puteri lina

    Saya ingin memjual bju kurung terkini. Diharap semua dapat membantu..
    Email saya:puterilina_nabihah@yahoo.com

  37. Assalamualaikum,

    Kami menjual dan membekal baju kurung cotton biasa dan bermanik yang berkualiti tinggi.

    Dapatkan harga borong untuk belian 10pcs dan ke atas. Untuk melihat sebahagian koleksi kami, layari http://www.benanghijau.com.my

    Jika anda berada di sekitar Johor Bahru dan Skudai, sila hubungi En Mohd Ridzuan di talian 012-7498930 untuk datang ke showroom kami.

  38. aiman maimuantullail bt rahimi

    saya berminat nak berniaga baju kurung dan ingin memborong baju readymade..bleh email saya dan hubungi di talian 0139421267

    • kami membekalkan kain cotton bermutu, insyaAllah.. jika berminat menjadikan cotton kami sebagai sebahagian produk anda sila hubungi sy
      019-290 2803 atau search kami di FB : lovelicious boutique
      dapatkan cotton kami dengan harga borong setanding dengn kualiti :-)
      Terima kasih

  39. diyana

    Salam,
    Saya menjalankan bisnes online scre dropship. Pihak tuan ada buat dropship ?

  40. zura

    saya memerlukan baju kurung ciffon atau cotton viscouse,,secara borong ,,,sesiapa dpt membantu email saya,,,zura4211@yahooo,com

  41. tina

    Adakah pihak tuan menawarkan perkhidmatan dropship?

  42. kami membekalkan kain cotton bermutu, insyaAllah.. jika berminat menjadikan cotton kami sebagai sebahagian produk anda sila hubungi sy
    019-290 2803 atau search kami di FB : lovelicious boutique
    dapatkan cotton kami dengan harga borong setanding dengn kualiti :-)
    Terima kasih

  43. Alif Thailor

    Salam tuan puan…sy alif thailor..saye ada jahit baju specialis wanita, untuk readymade.. diantaranya baju kurung, baju pahang, baju moden, kurung riau, baju kedah kebaya dan baju budak….jika berminat sila sms/call 0126515844…insyallah harga rendah dan kualiti cantik….untuk semua jenis baju upah RM. 13/pcs…

  44. achnull

    Dimana boleh saya dptkan harga baju kurung manik
    dengan harga serendah rm40..??

    kalau ada sila email saya sapesapentah@yahoo.com..
    tq

  45. SY BERMINAT DGN AGEN DROPSHIP..BAGAIMANA?
    LEH EMAIL X..
    yeed.izaty@yahoo.com

  46. salam sejahtera saya ada membekalkan pakaian siap/ready made,boleh tempah untuk kuatiti yang banyak.upah rm 20 sepasang untuk kurung biasa,moden dan lain2.
    # juga membekalkan baju kurung siap (semua size pd harga rm 45 -rm 65 sepasang)
    *bergantung pada jenis kain
    untuk maklumat lanjut sila e-mailkan kepada kami aidamiza@gmail.com.

  47. laily

    saya nak mencari seorang pembekal baju kurung yang menjual baju kurung cotton secara bundle. saya nak beli. nak add my wardrobe collection.

  48. zulhisham

    salam
    saya nak tahumcm mn caranya nk borong baju kurung ready made ni. blh tlg emailkan pada saya katalog dan jg senarai harga borong secara details. emailkan ke alamat zulhisham_i@yahoo.com

  49. Salam,

    Saya nak tanya Encik ada buat dropship tak untuk baju kurung ni?

    0128844580

  50. Kak Shima

    Saya berminat membeli secara borong, sila email katalog, harga dan terma ke kl_cyma@yahoo.com.my. Terima kasih

  51. santi

    Salam…saya ingin membeli baju kurung siap secara borong,brapa perlu dibeli dan harganya..tima kasih.

  52. asyraf

    saya mencari supplier baju kurung moden dan baju kurung pahang.. sila email ke abun_0509@yahoo.com

  53. zuraida

    saya mencari pembekal baju kurung yang murah..leh emailkan kpd sy harga baju..

  54. fairuz

    https://www.facebook.com/bajukurung.busanaperempuan

    sy ada buat borong..
    ni website sy..
    kami juga ada link di kilang vietnam dan china.. blh buat design sendiri minimum 200 helai.. shipping kami uruskan.. kalau nak borong yg dah siap boleh la pm sy.. 012-2732919

  55. Seri Dewi

    Sy ingin mencari agent dan pemborong utk produk vietnam seperti telekung kerawang + sulam bunga material chiffon,kain ela chiffon manik jahitan tangan,cotton,lace,jubah,baju kurung readymade bermanik da kurung kanak2 bermanik.Kepada surirumah yg ingin mencari wang tambahan dialu2kan.email dewi.seri92@yahoo.com

  56. ida

    hai,sy ida mau cari pembekal untuk baju kurung…tolong feedback pada saya.

  57. nice article thank you for your information

  58. yati

    saya mencari pembekal baju kurung dewasa,baju kurung kanak2,baju melayu dewasa dan kanak2 untuk raya 2014,pada harga borong.
    Boleh bagi info kat saya.

  59. fandi sabirudin

    hi..boleh emailkan sya harga barangan,katalog dan lokasi untuk sya beli barang tersebut.tolong email kan pada saya..tq

  60. kepada yang berniaga secara dropship boleh lihat web saya. hubungi saya 0139663850.
    tkasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>